Menjador

menjador1

Un curs més l’AFA continua gestionant el servei de menjador de l’escola, que  s’ofereix a través de FUNDESPLAI (Fundació Catalana de l’Esplai), que es dedica a la gestió d’activitats educatives i de lleure i que ja col·laborava amb la nostra escola.

Al servei de menjador s’aplicaran les mesures per fer front a la COVID19 indicades pel Departament de Salut i el d’Educació en cada moment. Us adjuntem aquí el PROTOCOL COVID-19 establert.

L’escola compta amb cuina pròpia i amb un equip de cuina i monitoratge preparat per donar un bon servei l’estona de dinar i d’esbarjo del migdia, en què es fomentarà l’adquisició d’uns bons hàbits d’alimentació i d’higiene, el respecte i la col·laboració i s’organitzaran activitats educatives.

Els dies que l’escola organitzi una sortida de tot el dia, l’AFA ofereix el servei de pícnic per als usuaris fixos de menjador. El contingut del pícnic consta de dos entrepans (la mida varia en funció de l’edat dels alumnes), un de formatge i l’altre d’embotit (pit de gall dindi, llonganissa…) un suc de fruita per a Educació Infantil / una peça de fruita per a Primària i una ampolla d’aigua. Els entrepans són sense tomàquet per qüestió de riscos alimentaris. Si alguna família no vol el pícnic, ha de passar a emplenar una butlleta que li lliurarà la coordinadora, on renunciarà a aquest servei durant el curs escolar.  En cap cas però es retornen els diners d’aquest dia.

Butlleta de renúncia picnic

Rebreu, per correu electrònic, un llibret on trobareu informació pràctica sobre l’organització del servei de menjador: horaris, preus, menús, normativa…

Llibrets famílies MENJADOR SALARICH 2020-2021

Per qualsevol aclariment o comentari poseu-vos en contacte amb la Laura Subirana, que és la coordinadora administrativa i pedagògica. Per qüestions administratives, la podreu trobar els matins de 9 a 11 h o bé per telèfon 93 885 13 29 / 671 60 95 07 o correu electrònic jsalarich@fundesplai.org.

Si voleu tenir més informació sobre el funcionament del menjador, demanar entrevista de seguiment dels vostres fills i filles, comentar incidències podeu demanar entrevista trucant d’11 h a 12 h al telèfon 671 60 95 07 (fora d’aquest horari podeu deixar un Whatsapp i ella us trucarà quan li sigui possible) i us proposarà dia i hora per poder parlar tranquil·lament.

Per consultar les inscripcions al servei, els vostres rebuts i més informació ho podeu fer  a través de la web: escoles.fundesplai.org

Podeu veure més informació a Presentació per a les famílies 2021


menjador4

Serveis:

Aquest any de moment s’anul·la el projecte d’autonomia a tots els/les alumnes usuaris del menjador.


Llençols:

Els divendres trobareu a la motxilla el llençol de sota per rentar i un cop al mes, la manteta per tapar-se. Per tal que cada infant tingui sempre el mateix llençol, cal que poseu una veta a la goma de la cantonada dreta amb el nom i cognom.

Cal que porteu una bossa de roba o paper per poder guardar el llençol després de la migdiada.


Actitud: Es fomenta i es considera especialment la col·laboració i el respecte a les persones i coses i l’adquisició d’uns bons hàbits d’alimentació, higiene i correcció a l’hora de menjar. S’informarà les famílies de l’evolució dels seus fills/es en horari de menjador.


Males conductes dels alumnes: 

Document de classificació de les actuacions incorrectes dels alumnes.


Entrades i sortides: Qualsevol entrada o sortida del menjador fora de l’horari establert s’ha d’avisar i justificar per escrit. Agrairem que feu servir la porta del C/ Gurri. Aquest any però a causa del protocol establert, no es perment cap entrada i sortida entre les 13.00 i les 15.00 h.

En aquest enllaç us podeu descarregar l’autorització de recollida d’alumnes durant la jornada intensiva.


Torns de dinar: Aquest curs i per tal d’oferir un bon servei a causa del volum d’alumnes que es queden a dinar, se servirà en tres torns: a les 12.15 h dinaran els/les nens/es de P3, P4 i P5 (Cicle Infantil). Els grups de 1r a 3r ho faran a les 13.00 h a 14.00 h i els grups de 4rt a 6è dinaran a partir de les 14.00 h.


Menús:

Els menús són equilibrats i variats perquè els/les alumnes aprenguin a fer una dieta sana i saludable i s’adeqüen a les necessitats especials convenientment justificades (al·lèrgies alimentàries, intoleràncies…). Els menús mensuals s’enviaran per correu electrònic i també els trobareu a la web de l’escola (escolasalarich.net) i al blog de l’AMPA (ampaescolasalarich.com) i a les guixetes de les entrades. Podeu trobar més informació també a: escoles.fundesplai.org.

Menú (Abril)
Proposta de sopars (Abril)
Derivacions del menú (Abril)

Menú (Març)
Proposta de sopars (Març)
Derivacions del menú (Març)

Menú (Febrer)
Proposta de sopars (Febrer)
Derivacions del menú (Febrer)

Menú (Gener)
Proposta de sopars (Gener)
Derivacions del menú (Gener)

Menú (Desembre)
Proposta de sopars (Desembre)
Derivacions del menú (Desembre)

Menú (Novembre)
Proposta de sopars (Novembre)
Derivacions del menú (Novembre)

Menú (Octubre)
Proposta de sopars (Octubre)
Derivacions del menú (Octubre)

Menú (Setembre)
Derivacions del menú (Setembre)


Equip de monitors/es 2020/21:

 

CURS MONITOR
P3 A LAIA GUTIERREZ
P3 B FINA GUTIERREZ
P4 GEMMA DEVESA

MERCÈ PRAT

P5 Mª ANGELS PUJOL

Suport de 12:15 a 13: 00 Mª CARME PUJOL

1R ELISABET FERNANDEZ
2N JUDIT CASAÑS
3R LAURA MORENO

BERTA FREIXAS

4RT ROCIO LA ROSA
ELENA HUGUET
MªCARME PUJOL
VETLLADORS NAIARA LÒPEZ

LAURA PONS

ALBA FARRÀS

COORDINACIÓ PEDAGOGICA LAURA SUBIRANA
COORDINACIÓ ADMINISTRATIVA JUDIT VILAMALA
EQUIP DE CUINA MONTSE MUÑOZ

XEVI SANCHEZ

LLUISA BERGARA


Preus del servei de menjador:

Usuari fix: dina a l’escola 4 o 5 dies setmana, sempre els mateixos.
Preu dia fix: 6,20 €.

Usuari esporàdic: dina a l’escola, 1, 2 o 3 dies a la setmana o algun dia de manera eventual (cal avisar al matí).
Preu dia esporàdic: 6,70 €.

Descomptes per a usuaris fixos: si un nen/a falta al servei de menjador tres dies consecutius o més i comunica la seva absència a la coordinadora del menjador abans de les 9.30 h dels dies de la falta, s’abonarà, en el rebut del mes següent, 2,80 € per dia d’absència a partir del 1r dia. Els dies que els nens i nenes vagin de colònies, l’abonament serà de 6’ 20 € per dia de falta.

En cas d’una classe confinada, a l’usuari fix que no vulgui la carmanyola, se li retornarà el 60% de l’import, és a dir 3,70 € per dia d’absència a partir del 1r dia.

Qualsevol altra eventualitat cal consultar-la amb la coordinadora.

Setembre 80,60 €
Octubre 130,20 €
Novembre 130,20 €
Desembre 80,60 €
Gener  99,20 €
Febrer 117,80 €
Març 124,00 €
Abril 111,60 €
Maig 117,80 €
Juny 99,20 €

Dinars eventuals: 6,70€/dia (cal avisar al matí).


Formes de pagament: 

  • Per transferència bancària al número de compte ES 80018292 7565 020158 1741 fent constar el nom del nen, el curs i l’escola.
  • Per domiciliació bancària.

Fundesplai, girarà un rebut domiciliat mensual al número de compte facilitat, el dia 10 de cada mes per avançat. El mes de setembre el rebut domiciliat es girarà entre el 25 i el 28 d’aquest mes.

Cal estar al corrent de pagament per poder utilitzar el servei de menjador.