“CONNECTEM-NOS”, PROJECTE DE SUPORT DIGITAL

El projecte “Connectem-nos” sorgeix de l’actual context generat per l’epidèmia de coronavirus SARS-CoV-2 i l’adopció de mesures extraordinàries, com el tancament de les escoles que vam viure al mes de març. Aquesta situació, i la possibilitat que es torni a donar, ha posat de manifest la necessitat de donar suport a l’alumnat més vulnerable, fet que ha portat a l’Ajuntament de Vic a dotar econòmicament a les escoles de Vic. La finalitat d’aquest ajut és que es pugui comprar material digital del que l’alumnat més vulnerable en pugui disposar tant al centre com a la pròpia llar en cas de ser necessari.

Amb aquesta dotació econòmica l’escola Dr. Joaquim Salarich ha comprat 5 tauletes i 19 chromebooks que sumats als dispositius dels que ja disposa el centre, es podrà garantir la disponibilitat i accessibilitat dels recursos tecnològics necessaris per facilitar a tot l’alumnat, sobretot a aquell més vulnerable, per a l’assoliment dels aprenentatges bàsics i l’èxit escolar.

En aquest cas, les tauletes estan destinades a l’alumnat més petit de l’escola que són els d’Educació Infantil i Cicle Inicial (de 3 a 7 anys). Per altra banda, els chromebooks són pels alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior (de 8 a 12 anys).

Aquest material és propietat del centre i romandrà en dipòsit a l’escola i es facilitarà a l’alumnat cada vegada que sigui necessari. Les famílies es comprometran a fer-ne un bon ús a les seves llars mentre en siguin responsables.

Els alumnes de l’escola ja en fan ús de material digital en la majoria dels àmbits educatius que es treballen al centre així que amb aquest projecte es garanteix l’accés digital de tots els alumnes de la ciutat de Vic durant el proper curs escolar 2020-21

Alumnes de Cicle Inicial a l’aula fent ús de tauletes.
Alumnes de Cicle Superior a l’aula fent ús de chromebooks.

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.