araArt

 

Benvolgudes famílies,

Aquest curs l’Escola participa en el Programa d’innovació pedagògica “araArt”, creat pel Departament d’Educació amb la finalitat de fomentar i posar en valor els projectes artístics que es porten a terme en el si d’un centre d’educació infantil, primària o secundària, en col·laboració amb una escola artística, un equipament cultural, o institucions, entitats i associacions artístiques, per promoure l’equitat i la qualitat del sistema educatiu reflectida en la millora de les capacitats i competències de l’alumnat participant.

Els objectius del Programa  “araArt” són:

– Potenciar les arts per millorar les capacitats i les competències bàsiques de l’alumnat d’educació infantil, primària i secundària, i contribuir a estructurar el seu pensament.

– Generar situacions d’aprenentatge vinculades a les arts que afavoreixin l’aprenentatge de l’alumnat, tot atenent la diversitat i fomentant la inclusió.

– Promoure l’obertura i les aliances dels centres amb l’entorn i contribuir a desenvolupar estratègies de projecció externa.

–  Fomentar el gust per les arts entre la comunitat educativa i aportar futur públic per a les arts i la cultura.

–  Generar oportunitats per detectar i promoure el talent en l’àmbit de les arts tot atenent la diversitat.

–  Contribuir a la formació del professorat a través de la col·laboració dels mestres i professors del sistema educatiu amb el professorat dels ensenyaments artístics i els professionals de l’àmbit de les arts.

– Generar espais de treball en xarxa entre els centres educatius.

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.