Activitats d’autoaprenentage per aquesta situació excepcional

Benvolgudes famílies,

Per tal d’afavorir el manteniment de l’activitat educativa durant el confinament s’ha creat, a la web de l’escola, un apartat amb recomanacions d’activitats d’autoaprenentatge pels alumnes.

Hi podeu trobar continguts per cada curs, activitats matemàtiques d’Innovamat, propostes de pàgines web en les que es proporcionen recursos didàctics de diferents àmbits i un llibre en format digital pels alumnes a partir de 3r.

Cal tenir present que no es poden proposar activitats avaluables on-line ja que suposen un greuge comparatiu donades les diferents condicions d’accés a la tecnologia per part de les diferents famílies de l’escola.

És per això que les activitats que estem proposant per treballar a casa aquests dies estan pensades per mantenir la curiositat per aprendre i treballar de forma autònoma, i en família, tenint en compte temes que puguin ser interessants des del punt de vista educatiu.

Us convidem també a aprofitar determinats recursos educatius i culturals que hi ha a la xarxa o la televisió, a part dels que hem aportat de propis.

Quan tornem, farem un recull de totes les tasques que hagin fet els vostres fills i filles per poder fer un feedback amb ells/es.

Restem a la vostra disposició per als dubtes que us vagin sorgint, tenint en compte que hi ha temes que queden pendents de resoldre perquè s’estan treballant i es donarà resposta a mesura que es puguin prendre decisions a nivell del Departament d’Educació.

Atentament,

L’Equip de mestres de l’Escola Salarich

Comunicació a les famílies

Propostes matemàtiques per fer a casa amb tota la família

Propostes diverses per totes les edats

Activitats que es poden fer a casa

Mussol i el coronavirus (Nou)

Llibre: El meu nom és Stilton

Alumnes Educació Infantil

Alumnes de 1r i 2n 

Alumnes de 3r

Música 3r

Alumnes de 4t

Medi 5è i 6è

Alumnes de 5è

Alumnes de 6è

Música 6è

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.