Menjador

menjador1Un curs més l’AMPA continua gestionant el servei de menjador de l’escola, que  s’ofereix a través de FUNDESPLAI (Fundació Catalana de l’Esplai), que es dedica a la gestió d’activitats educatives i de lleure i que ja col·laborava amb la nostra escola.

L’escola compta amb cuina pròpia i amb un equip de cuina i monitoratge preparat per donar un bon servei l’estona de dinar i d’esbarjo del migdia, en què es fomentarà l’adquisició d’uns bons hàbits d’alimentació i d’higiene, el respecte i la col·laboració i s’organitzaran activitats educatives.

Els dies que l’escola organitzi una sortida de tot el dia, l’AMPA ofereix el servei de pícnic per als usuaris fixes de menjador. El contingut del pícnic consta de dos entrepans (la mida varia en funció de l’edat dels alumnes), un de formatge i l’altre de pit de gall dindi, una suc de fruita per a Educació Infantil / una peça de fruita per a Primària i una ampolla d’aigua. Els entrepans són sense tomàquet per qüestió de riscos alimentaris. Si alguna família no vol el pícnic, ha de passar a emplenar una butlleta que li lliurarà la coordinadora, on renunciarà a aquest servei durant el curs escolar.  En cap cas però es retornen els diners d’aquest dia.

Els que sou usuaris del menjador rebreu un llibret on trobareu informació pràctica sobre l’organització del servei de menjador: horaris, preus, menús, normativa… els que no sou usuaris del menjador però esteu interessats en rebre informació podeu passar per la secretaria del centre i us el facilitarem.

Per qualsevol aclariment o comentari poseu-vos en contacte amb a Judit Vilamala, que és la coordinadora. La podreu trobar els matins de 9 a 13 h o bé per telèfon 93 885 13 29 / 671 60 95 07 o correu electrònic jsalarich@fundesplai.org.


 

menjador4

Serveis: Els/Les alumnes usuaris del menjador a partir de 3r, col·laboren a desparar taules per torns rotatius.


Tovallons: Els/Les nens/es d’Educació Infantil porten pitet, el proporciona i el renta l’escola. A partir de 1r utilitzen tovallons de paper.


Actitud: Es fomenta i es considera especialment la col·laboració i el respecte a les persones i coses i l’adquisició d’uns bons hàbits d’alimentació, higiene i correcció a l’hora de menjar. S’informarà a les famílies de l’evolució dels seus fills/es en horari de menjador.


Entrades i sortides: Qualsevol entrada o sortida del menjador fora de l’horari establert s’ha d’avisar i justificar per escrit. Agrairem feu servir la porta del C/ Gurri.


Torns de dinar: Es faran tres torns. A les 12.30 h dinaran els/les nens/es de P3. A les 13.00 h ho faran els de P4, P5 i Primària (de 1r fins a 4rt). Els de 5è i 6è dinaran a les 14.00 h.

Els alumnes de 5è i 6è que tinguin alguna extraescolar programada a les 14.00h, dinaran al segon torn, és a dir a les 13.00h.


Menús: Els menús són equilibrats i variats perquè els/les alumnes aprenguin a fer una dieta sana i saludable. Els menús s’adeqüen a les necessitats especials convenientment justificades (al·lèrgies alimentàries, intoleràncies…)

Menú (Juny)
Derivacions (Juny)
Proposta de sopars (Juny)

Menú (Maig)
Derivacions (Maig)
Proposta de sopars (Maig)

Menú (Abril)
Derivacions (Abril)
Proposta de sopars (Abril)

Menú (Març)
Derivacions (Març)
Proposta de sopars (Març)

Menú (Febrer)
Derivacions (Febrer)
Proposta de sopars (Febrer)

Menú (Gener)
Derivacions (Gener)
Proposta de sopars (Gener)

Menú (Desembre)
Derivacions (Desembre)
Proposta de sopars (Desembre)

Menú (Novembre)
Derivacions (Novembre)
Proposta de sopars (Novembre)

Menú (Octubre)
Derivacions (Octubre)
Proposta de sopars (Octubre)

Menú (Setembre)
Derivacions (Setembre)
Proposta de sopars (Setembre)


Monitores responsables:

P3  Fina Gutierrez i Mertxe Alday
P4  Cristina Parareda (substitució de la Gemma Devesa) i Marina Rovira (substitució de la Mercè Prat)
P5 M. Àngels Pujol
1r   Adam Nuri
2n  Fina Correderas
3r  M. Carme Pujol
4t  M. Carme Pujol
5è Carla Ylla
6è Adrià Casanovas

Coordinadora:    Judit Vilamala
Cuineres:        Fina Belmar / Montse Muñoz


Preus:

Setembre                    87,75€
Octubre                      111,15 €
Novembre                  122,85 €
Desembre                   76,05 €
Gener                         99,45 €
Febrer                         111,15 €
Març                           134,55 €
Abril                            81,90 €
Maig                            125,85 €
Juny                            81,90 €

Dinars eventuals: 6,50€/dia (cal avisar)


Pagament: 

Per domiciliació bancària es passaran els rebuts el dia 10 de cada mes.

Personalment a l’encarregada de menjador a l’escola de 9 a 13 h.

Descomptes: Només es retornarà l’import proporcional dels dinars no consumits a partir de 5 dies seguits d’absència, que es descomptaran del rebut del mes següent. Qualsevol altra eventualitat cal consultar-la amb la coordinadora. Cal estar al corrent de pagament per poder utilitzar el servei de menjador.