Activitats complementàries

 • Música a l'Escola de Música

  Els alumnes de Primària tenen la possibilitat de realitzar dues sessions de música a l'Escola de Música municipal. La participació en aquesta activitat és voluntària i els alumnes que no en participen fan música amb els especialistes de la nostra escola.
 • Esport a l'escola

  Aquest programa pretén posar a l'abast de tots els alumnes de Cicle Superior la pràctica d'activitats físiques i esportives en horari lectiu per tal de contribuir a la formació personal, l'adquisició d'hàbits saludables i cercar la participació per damunt de la competitivitat. Es realitzen 4 sessions durant el tercer trimestre.
 • Pla de consum de fruita

  L'escola participa en la campanya de "Pla Consum de fruita". L'objectiu és donar a conèixer als alumnes de Cicle Inicial i les seves famílies les bondats del consum de fruita. Consisteix en el subministrament gratuït de fruita fresca de temporada 2 o 3 dies al mes durant cinc o sis mesos al llarg del curs escolar.
 • Natació

  Els/les alumnes de P5 i 1r realitzen 10 sessions de natació en horari escolar a les instal.lacions del Club Natació Vic. És una activitat important per al desenvolupament motriu dels alumnes.
 • Biblioteca

  A l'escola es potencia la Biblioteca Escolar com un espai de recursos i d'aprenentatge en el desenvolupament de les diferents àrees curriculars per tal que l'alumnat construeixi el seu propi coneixement a través de la cerca, la investigació i promoure l'hàbit lector. A partir de P5 tots els alumnes realitzen préstec de llibres.
 • Educació viària

  Els i les alumnes de P4, 1r, 3r i 5è realitzen sessions d'Educació Viària. La Guàrdia Urbana, en col.laboració amb la Regidoria dEducació de Vic, porta a terme activitats formatives de mobilitat segura, prevenció d'accidents i actituds cíviques. A 5è s'instal.la un circuit amb cars per tenir l'oportunitat de posar a la pràctica allò que han après d'una forma divertida.