4t. Camp d’Aprenentatge Alt Berguedà

Les nenes i els nens de quart els dies 14 i 15 de maig vam fer una estada a l’alberg la Sala. Els vam acompanyar l’Emili, la Rosi i l’Adam. Els mestres Pep, Roser i Roger del CdA Alt Berguedà ens havien preparat moltes activitats. Ai! i la Lilit, la bruixa, bona, que prèviament ens havia preparat tantes activitats perquè coneguéssim millor l’entorn de l’alberg, com arribar-hi…

Vam visitar Castellar de N’Hug i la cova de la Tuta que està alçada a una de les muntanyes que envolten aquesta població. Des d’allà dalt vam poder gaudir del paisatge i descobrir els secrets que s’hi amaguen. Fins i tot vam poder  veure un isard!

També vam poder visitar les Fonts del Llobregat, que rajaven amb molta força i ens va sorprendre la quantitat d’aigua que podia sortir d’entre les roques.

Després de jugar, saltar, amagar-nos, córrer, fer jocs de nit… vam anar a descansar, perquè l’endemà ens quedava fer la descoberta del bosc de la Sala.

En definitiva, dos dies molt intensos, d’una fantàstica convivència i que ens van ajudar a conèixer molt bé el paisatge de muntanya.

En aquest enllaç podeu veure l’àlbum de fotos que vam fer:

COLÒNIES 2018

En l’activitat de descoberta del bosc de la Sala que ens va preparar la Lilit, cada grup disposava d’una càmara de fotografies, un GPS, una brúixola i un quadern de treball. Els alumnes van fer un gran treball de recerca a través de les fotos que van fer: petjades, excrements, arbres, arbustos… No us en perdeu detall, en aquest enllaç hi podeu trobar totes les fotos que van fer:

FOTOS DESCOBERTA DEL BOSC DE LA SALA

Aquí teniu la pel·lícula de fotos de l’estada, un gran record!

VÍDEO

 

Ja hem anat a la ràdio! Ja hem llegit tots els textos que vam triar entra tota la classe. Així coneixereu de primera mà el que vam fer!

 

 

Deixa un comentari

*

captcha *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.